Fysio-fitness

Gezondheidscentrum Van der Toolen bestaat sinds 1990. In de afgelopen jaren is de ervaring, die is opgedaan met adviseren en begeleiden van (sport)mensen in de fysiotherapiepraktijk, uitgemond in een groot advies- en trainingscentrum.

Loopband

Fitness

Je kunt kiezen tussen sporten in groepsverband op een vaste tijd in de week en sporten als vrije trainer op een variabel tijdstip in de week. Verschillende trainingsdoelen zijn mogelijk, zoals conditie verbeteren, gewichtsreductie, krachtsverbetering, sportspecifiek trainen en/of revalidatietraining. Ruim 30 apparaten staan voor je ter beschikking om deze doelen na te streven.

Fitness
Zwembad

Zwemmen

Wij bieden je de mogelijkheid om recreatief te zwemmen. Het zwembad is 12 meter lang, 5.50 meter breed en 1.40 meter diep. De watertemperatuur is 31℃. Een ideale temperatuur om de spieren te oefenen en de gewrichten los te maken. Per uur zwemmen maximaal zes personen.

Slenderen

Slenderen is geschikt voor mensen van alle leeftijden en elk niveau. Er wordt geslenderd op acht banken van het merk Shapemaster. Deze ergonomische banken zijn qua snelheid instelbaar. Je eindigt met een weldadige hydrojet massage. Dit alles bij elkaar duurt iets langer dan een uur. Elke bank heeft zijn eigen functie/beweging, waarop je eenvoudige oefeningen kunt doen die met name geschikt zijn voor buik, rug, billen en benen. Voor je nek- schoudergebied en armen kan je met gewichtjes extra oefeningen doen.

Slenderen
Sanne

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Voor ons beweegaanbod nemen wij graag vooraf je wensen en doelen door. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kan je de gestelde doelen aangeven. Wij maken dan samen een persoonlijk plan van aanpak, waarmee je het beste resultaat haalt.

Bel of mail Sanne voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek.