Fitness

Vanwege onze (sport)fysiotherapeutische kennis en ervaring kunnen wij mensen met klachten aan het bewegingsapparaat optimaal helpen. Wij verzorgen verantwoorde programma’s voor uiteenlopende leeftijdscategorieën binnen ieder gewenst niveau. Zowel de topsporter, wedstrijdsporter als de recreatieve sporter kan bij ons prima terecht.

Fitness

Fitness

Heb je een doel of heb je weinig ervaring met fitness? Onze FitCoaches helpen je graag bij het maken van een goede start en het behalen van je doelen. Zij staan voor je klaar om je te helpen met een trainingsprogramma waarmee je op een veilige en efficiënte manier kunt beginnen met fitness. Om de paar weken heb je een contactmoment met een van onze FitCoaches om je programma te evalueren en om de huidige stand van zaken te meten. Dit is allemaal onderdeel van onze Fit-programma’s.

Groepsles

Groepsles

Er worden diverse groepslessen aangeboden, zowel binnen in de zaal als buiten op de oefenvloer.
Een greep uit ons aanbod;

  • Aerofit; tijdens deze les worden er steps gebruikt. Na een warming up worden de oefeningen steeds zwaarder. De les duurt een uur.
  • Rugschool; deze les is speciaal bedoeld voor mensen die het spiercorset rond hun rug goed op peil willen houden. Er wordt aandacht besteed aan spierkracht, maar juist ook spiercontrole en lenigheid.
  • Buitenles; deze les vindt plaats op onze oefenvloer, buiten achter het pand, in de frisse lucht. Er komen diverse oefeningen aan bod die gericht zijn op kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.
  • Senioren fitness; deze groepsles is speciaal bedoeld en gericht op senioren van 75 en ouder.

Personal Training

Weinig tijd, moeite om jezelf te motiveren, een heel specifiek doel of een blessure? Genoeg redenen om te kiezen voor een Personal Trainer. Fijn één op één trainen met een vaste FitCoach die precies weet wat jouw doel is. Of juist je valkuil. Zo werk je effectief aan je fitheid, kracht of aan het herstel uit een blessure. En misschien vind je het gewoon heel prettig om met een van onze FitCoaches te werken, vanwege de fijne klik. Wat jouw reden ook is, wij hebben zeker de FitCoach die jou goed op weg kan helpen of houden.

Onze FitCoaches

Sanne • FitCoach

Sanne van Ginkel

FitCoachHoofd fitness
Stephanie • FitCoach

Stephanie van Tintelen

FitCoachZwemonderwijzer

Isa Delsman

Assistent FitCoach
Sanne

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Voor ons beweegaanbod nemen wij graag vooraf je wensen en doelen door. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kan je de gestelde doelen aangeven. Wij maken dan samen een persoonlijk plan van aanpak, waarmee je het beste resultaat haalt.

Bel of mail Sanne voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek.