Slenderen

Slenderen is geschikt voor mensen van alle leeftijden en elk niveau.

Slenderen

Wat is slenderen?

Er wordt geslenderd op acht banken van het merk Shapemaster. Deze ergonomische banken zijn qua snelheid instelbaar. Je eindigt met een weldadige hydrojet massage. Dit alles bij elkaar duurt iets langer dan een uur. Elke bank heeft zijn eigen functie/beweging, waarop je eenvoudige oefeningen kunt doen die met name geschikt zijn voor buik, rug, billen en benen. Voor je nek- schoudergebied en armen kan je met gewichtjes extra oefeningen doen.

Effecten

Door te slenderen wordt je doorbloeding gestimuleerd, verbetert je mobiliteit en flexibiliteit en worden je spieren sterker. Het is een bewezen systeem voor centimeterverlies, een verbetering van je postuur en het helpt bij gewrichtsstijfheid, reuma, artritis, etc. Daarbij helpt het ook tegen stress en spanning.

Slenderen is geschikt voor mensen met (chronische) klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals reuma, artrose en MS. Voor mensen die graag willen ontspannen, is slenderen ook zeer geschikt. Ook ouderen die nog maar weinig aan bewegen toekomen, hebben veel baat bij deze manier van bewegen.

Rooster

De dagen en dagdelen waarop het slenderen wordt aangeboden:

  • maandag; ochtend, middag en avond
  • dinsdag; ochtend, middag en avond
  • woensdag; ochtend
  • donderdag; ochtend, middag en avond
  • vrijdag; ochtend

Onze Slender-instructrices

Willy • Administratie

Willy Pol

AdministratieSlender-instructrice
Marjolein • Administratie

Marjolein van der Toolen

AdministratieSlender-instructriceZwemonderwijzer
Diana • Slenderinstructrice

Diana Toonstra

Slender-instructrice
Avatar
Avatar

Janet Hendriks

Slender-instructrice
Avatar
Avatar

Emilie van den Brink

Slender-instructrice
Sanne

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Voor ons beweegaanbod nemen wij graag vooraf je wensen en doelen door. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kan je de gestelde doelen aangeven. Wij maken dan samen een persoonlijk plan van aanpak, waarmee je het beste resultaat haalt.

Bel of mail Sanne voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek.