Fysiotherapie

Maak kennis met ons Gezondheidscentrum. Door de vele faciliteiten die wij bieden; acht behandelkamers, een zwembad, een fitnessruimte met moderne apparatuur, weten veel mensen ons te vinden. Wij bieden reguliere fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie aan. Je kunt bij ons terecht op doorverwijzing van de huisarts of specialist, maar uiteraard ook op eigen verzoek.

Fysiotherapie
Reguliere fysiotherapie

Reguliere fysiotherapie

Onze algemeen fysiotherapeuten behandelen de reguliere klachten waarvoor gespecialiseerde fysiotherapie niet direct nodig is. Na een intake en onderzoek wordt er een diagnose gesteld, waarna behandeldoelen kunnen worden opgesteld. Mocht blijken dat gespecialiseerde fysiotherapie tóch raadzaam is, dan wordt er intercollegiaal doorverwezen naar een collega binnen ons Gezondheidscentrum. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je de juiste zorg krijgt.

Manuele therapie

Onze manueel therapeuten leggen zich toe op het herstellen van gewrichtsfuncties wanneer deze niet goed meer functioneren. Daarnaast zullen zij je houding en beweging corrigeren waar dit nodig is. Om de herstelde functie van de gewrichten te behouden geven zij, wanneer nodig, advies over spierversterkende oefeningen.

Manuele therapie

Sportfysiotherapie

Je bent geblesseerd geraakt tijdens het sporten en je wilt zo snel mogelijk herstellen. Tegelijkertijd wilt je niet voor lange tijd stoppen met sporten. In dat geval kan je je het beste laten behandelen door een van onze sportfysiotherapeuten.

Shockwave therapie

Shockwave therapie is een zeer succesvolle behandeling voor hardnekkige blessures. Het begint de laatste jaren bij veel fysiotherapeuten de standaardmethode te worden om hielspoor en peesplaatontsteking te behandelen. Ook kalkhaarden in een schouderpees kunnen succesvol worden behandeld. Shockwave therapie wordt ook wel E.S.W.T. genoemd (Extracorporeal ShockWave Therapy).

Shockwave
VSO Inspectie

Maatzolen

Het is algemeen bekend dat een kleine afwijking in voetenstand of afwikkelpatroon een serieuze blessure kan veroorzaken of in stand kan houden. Met de juiste schoen of ondersteuning kan dit worden voorkomen en/of verholpen.