Aanbod voor onze trouwe leden

Beste sporter, Het einde van het jaar is in zicht. Wij willen je ten eerste bedanken dat je trouw lid bent van ons centrum, waar je onder begeleiding van ons team aan je sportdoelen kunt werken.

Sporten essentieel?

Zoals jullie weten heeft de overheid op 15 december maatregelen genomen waardoor binnensport tot 14 januari niet mogelijk is. Helaas voor jou kunnen we je momenteel niet binnen ontvangen. Tot 14 januari bieden we je (zoals eerder gecommuniceerd) de volgende mogelijkheden:

  • Buitensport; In groepjes van twee personen. We kunnen op ruime afstand van elkaar, buiten op de oefenvloer, met maximaal vijf groepjes van twee aan de slag. Dit kan op verschillende momenten in de week. Hiervoor is het reserveringssysteem SuperSaas aangepast.
  • Digitale Groepsles; In de avonden van maandag tot en met donderdag wordt er een Digitale Groepsles aangeboden. Deze kan je vanuit huis volgen en wordt verzorgd door de vaste instructeur van de avond. De link vind je in SuperSaas en in de bevestigingsmail die je ontvangt na inschrijven.

We zijn hoopvol gestemd dat sporten en bewegen tot de essentiële sectoren gaat behoren. De Tweede Kamer heeft daar inmiddels een motie voor aangenomen. Gelukkig vinden zij, net als wij, jouw gezondheid belangrijk.

Ondanks dat we voor iedereen momenteel een passende mogelijkheid bieden om aan de gezondheid te werken willen we je voor de periode dat we je niet binnen hebben mogen ontvangen graag het volgende aanbieden. Net als in de vorige periode met maatregelen mag je met een;

“1 x per week lidmaatschap” tot 14 februari een maand onbeperkt van onze faciliteiten gebruik maken.
“Onbeperkt lidmaatschap” tot 14 februari een gezinslid meenemen naar onze club.

Lidmaatschappen voor nieuwe leden

Jij, als trouw lid, geniet momenteel nog van een oud tarief voor je lidmaatschap. Om in de toekomst de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen gaan de tarieven voor nieuwe leden aangepast worden. Voor jou verandert er momenteel dus niets. Een nieuw lid start vanaf 1 januari met een lidmaatschap voor onbeperkt sporten vanaf €44,50 per maand, afhankelijk van de periode dat ze bij ons gaan sporten.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in de Gelderse Vallei te helpen met een gezonde leefstijl en we geven jouw directe familieleden (partner, kind, broer of zus) de kans om zich tot 21 januari voor de huidige tarieven aan te melden.

Voor nu hebben we besloten om geen prijsaanpassing door te voeren voor bestaande leden. Om de kwaliteit ook in de toekomst te waarborgen gaan we halverwege 2022 de huidige lidmaatschappen licht indexeren. Wij begrijpen dat een prijsaanpassing niet prettig is, maar hierdoor kun jij natuurlijk alsnog lang van onze sportclub genieten en bij ons blijven sporten.