Helaas, Leonie gaat ons verlaten

Helaas! Leonie van Blokland gaat ons verlaten. Na 12 jaar in ons centrum gewerkt te hebben gaat ze een nieuw avontuur aan. Dat vinden we natuurlijk heel erg jammer, maar we snappen haar besluit om nóg meer met kinderen te gaan werken volkomen. Daar ligt immers haar echte passie! Leonie, heel hartelijk bedankt voor de afgelopen jaren!

Leonie van Blokland
Leonie van Blokland

Hieronder een persoonlijk bericht van Leonie

Beste allemaal,

Via deze weg wil ik een ieder die ik nog niet persoonlijk heb gesproken, laten weten dat er per augustus een einde zal komen aan mijn twaalf jarige avontuur bij fysiotherapie Van der Toolen.

Destijds kwam ik binnen als stagiaire fysiotherapie, over enkele weken verlaat ik de praktijk als kinderfysiotherapeut. In al die jaren is er veel gebeurd; de overname van de praktijk, vertrekkende en komende collega’s, mijn prachtige avontuur naar Sri Lanka, een diploma kinderfysiotherapie en een coronaperiode waarin we als praktijk flink op de proef werden gesteld. Het mocht er allemaal zijn en de tijd is omgevlogen.

Ik wil een ieder, patiënt of sporter, enorm bedanken voor het vertrouwen dat jullie al die jaren in mij gehad hebben. Met veel plezier kijk ik terug op alle gesprekken die ik met jullie heb gehad, medisch van aard maar ook zeker op persoonlijk vlak. Dit waardeer ik enorm, dus dank daarvoor!

Na 3 weken heerlijk kamperen in Frankrijk zal ik in augustus starten bij ’s Heeren Loo. Daar zal ik voornamelijk met kinderen gaan werken; op de peutergroepen van Dikkie Dik maar ook op het speciaal basis en voortgezet onderwijs in Ede, Barneveld en Wageningen. Een ambulante baan met veel multidisciplinaire samenwerking, waar ik ongetwijfeld veel mag gaan leren.

Mijn laatste werkweek bij Van der Toolen zal van 11 tot 15 juli zijn. Wil je me nog even gedag zeggen, kom gerust nog even langs!

Het ga jullie goed!

Groet,
Leonie