Nieuwe maatregelen

Door de nieuwe corona-maatregelen die vrijdag 26 november jongstleden zijn gepresenteerd, zijn wij wederom genoodzaakt om onze openingstijden aan te passen. Vanaf zondag 28 november tot 19 december moeten wij voor alle binnensport (in ons geval fitness, zwemmen en slenderen) om 17:00 uur onze deuren sluiten. Om jullie binnen de mogelijkheden toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we het volgende bedacht;

Gezondheidscentrum Van der toolen fysio-fitness
Gezondheidscentrum Van der Toolen

Fitness

Op maandag t/m donderdag wordt er van 20:00-20:45 uur een Digitale Groepsles verzorgd. Deze wordt live aangeboden en kunnen jullie via een videoverbinding vanuit huis volgen.

Op zaterdag worden onze openingstijden verruimd tot 16:00 uur, zodat er meer mogelijkheid is om zelfstandig te komen sporten.
Inschrijven via het reserveringssysteem blijft hiervoor noodzakelijk. Dit kan via de reserveerpagina of telefonisch via 0318-415347. De link naar de Digitale Groepsles vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt na inschrijven.

Reserveringen voor de komende drie weken die reeds gedaan waren, maar die na 17:00 uur ingepland stonden, komen te vervallen.

Zwemmen

Op zaterdag worden onze openingstijden verruimd, je kunt tot 16:00 uur komen zwemmen.
Ook hiervoor blijft reserveren noodzakelijk, dit kan telefonisch via 0318-415347.

Reserveringen voor de komende drie weken die reeds gedaan waren, maar die na 17:00 uur ingepland stonden, komen te vervallen.

Slenderen

De Slender-uren die normaal in de avond plaatsvinden worden verplaatst naar andere tijdstippen in de week, overdag. Hiervoor wordt persoonlijk contact met je opgenomen.

We hopen dat er binnen deze beperkingen toch voldoende mogelijkheden zijn om lekker te komen sporten. Dankbaar zijn we voor het begrip dat jullie hebben voor ons, tijdens deze bijzondere tijden.

Sportieve groet, stay safe, stay fit,

Fysio-Fit centrum Van der Toolen