Over ons

Gezondheidscentrum Van der Toolen werkt voortdurend aan verbeteringen als het gaat om ons aanbod. Hierbij gaan we uit van onze Missie en visie en hanteren we een Patiëntreis, om zo onze patiënten en leden te helpen bij het verkrijgen van een duurzame gezondheid. Met ons team van specialisten staan we voor jullie klaar!

Uitleg Patiëntreis
Teamfoto

Onze specialisten

We werken met een team van zeven (gespecialiseerde) fysiotherapeuten, drie (assistent) FitCoaches, twee krachten administratie en drie Slender-intructrices. Maak kennis met ons team, onze profielen kun je lezen als je op de link naar meer informatie klikt.

Patiëntreis

Om mee te denken over duurzame gezondheid voor onze patiënten en leden hebben we een Patiëntreis ontwikkeld. Tijdens deze reis worden (zonodig) eerst lichamelijke klachten behandeld, waarna de klachtenvrije situatie wordt geborgd door het uitvoeren van een beweegprogramma.

Missie en visie

Onze Missie en visie bepaalt de rode draad als het gaat om het maken van keuzes binnen onze bedrijfsvoering. Het bepaalt onze identiteit. De indentiteit die door veel patiënten en leden zeer gewaardeerd wordt. Daar zijn we als Gezondheidscentrum heel erg trots op!